Skip to main content

Over ons

Kris Delveau startte zijn loopbaan - na zijn studies bouw en specialisatie dakwerken - bij een aannemer. Vijftien jaar lang leerde hij er de kneepjes van het bouwvak en kon hij ervaring opdoen in dakwerken, maar het kriebelde om te ondernemen en werk te maken van zijn droom: een eigen zaak in dakwerken. In 2011 ging Bouw- en dakwerken Kris Delveau officieel van start.

En dat bleek een succesvolle stap, want de groei van het bedrijf leidde in 2015 tot de oprichting van een bvba. Ook echtgenote Kim Borgions stapte op dat moment mee in het bedrijf. Zij is medezaakvoerder en neemt het logistieke en administratieve luik voor haar rekening. Zo volgt Kim elk project mee op, van offerte tot en met de nodige premie- en subsidieaanvragen voor elke opdrachtgever.

Kris focust zich op het technische aspect, waarbij hij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector. Zo beschikt hij over de nodige VCA-attesten en uitgebreide kennis van de noodzakelijke veiligheidsvoorschriften. Daarnaast is Kris ook opgeleid en ervaren in asbestverwijdering.

Kortom: de perfecte partner voor al uw bouw- en dakwerken!